Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga

Trasiga människor
samlas på bänken

en gång var de
små människoliv

nyfödda
ömtåliga

beroende
av någon

säkerligen älskade då
borttappade någonstans

på vägen av omständigheter
som ingen känner till

trasiga söker de sig
till likasinnade

möts på bänken
i tidig morgonstund

delar det de har
med varandra

behövligt för att
kunna starta dagen

utan ångest
och abstinens

ekorrhjulet snurrar
på där ute

i den andra
världen

människor rusar
förbi till sina måsten

trötta
slitna
stressade

i jakten på
sin materiella status

trasiga

fast på
ett anat sätt




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 270 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-09-12 13:04



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Nej vi i ekorrhjulet är full upptagna
av att viska i rätt öron och ta våra
uppmätta steg så länge det gagnar
saken. Nej ,kartan måste ritas om.

2018-09-19

  Mfredrik VIP
Så bra !!
2018-09-15

  Cikoria Blå VIP
Dessa små, behöver det diktas om.
De behöver ses och lyssnas på.

Vi är människor hela bunten,
det är inte så enkelt
så att
alla kan välja...

Du har diktat bra.
2018-09-12

  Fulbergarn
De finns i alla byar och städer. Känner man några av dem så vet man vad som döljer sig bakom flaskorna - gott och ont

men som du skrev "en gång var de
små människoliv"

2018-09-12

  Språk, hjärna!
Bra diktat! Jag har studerat samma fenomen vid och på tunnelbanan de senaste veckorna.
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter