Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst




Visst är jag bra,
bra att ha när natten blir för mörk,
visst är jag bra,
när orden måste ut,
visst är jag bra,
när själen värker,
visst är jag,
visst.
Var fanns sen du när jag behövde någon.




Fri vers av Åke Hansson
Läst 100 gånger
Publicerad 2018-09-12 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson