Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende





Trodde jag kunde glömma ditt leende,
hoppades att jag kunde glömma din blick,

men att se ditt leende,
att möta din blick,

fyller mig fortfarande med längtan,
mysteriet som är du,
vill jag upptäcka






F






Fri vers av Åke Hansson
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson