Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjursföda



Med kniv och gaffel
du äter, köttsaft och lust i kletig
mungipa
Min kropp, förblöder
du slickar kyssar - löften som aldrig gavs
gror, i mina ömma
dömda läppar

Ditt leende njuter
tänder elden
min bur, utan gravsten
trädd på spett, över vita lakan
svämmar över

när du sakta vänder, ryggen
spottar
min kärlek - söndertuggad
rödvarm sörja, i flådda händer
medan lidelsefulla ögon, glimmar
viskar triumferat

- på återseende, Hjärtat

och jag torkar med utnött trasa
utslitet liv, i väntan på att leva
inte dö

vid din sida











Fri vers av Baystream
Läst 403 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-09-13 12:34



Bookmark and Share


  träsnidaren
Sexigt och vackert.
2018-09-15

  WyS VIP
Smärtsam genomskådning.
2018-09-14

  M.Eta
Dramatisk text som berör!
2018-09-13

    ej medlem längre
Välskrivet, genomtänkt och utlämnande.


(Över döden rår ingen, över livet någon annan, däremellan lever jag).
2018-09-13

  Nils-Robert
En dikt fylld med tragik och mörker med önskan och hopp om att allt skall vända till något fint
2018-09-13

  Kajsa Karin VIP
Så bra text som griper tag. Tänk vad vi utsätter oss själva för bara för att få finnas till ibland. Fortsätt skriv!
2018-09-13

  DavidM VIP
En kraftfull text som griper tag. Effektivt framskissade formuleringar.
2018-09-13

    ej medlem längre
Mörkt och dramatiskt. Griper tag i läsaren.
2018-09-13

    ej medlem längre
A snapshot from Hell..eller en rå skildring av en sado-masochstisk relation.. Oavsett vilket, så har vi här ännu ett pulserande svart hjärta av liderlig intensitet. Gillar!!
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream