Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrevs för länge sedan.


Sommar i P1

Jag kramar min kudde
och lyssnar på P1
Allt går så bra, så bra

Sommar i P1
jag kramar min kudde
Det känns rätt okej ändå

Hela sängen är min nu
jag sover i hela
Allt går så bra, så bra

Dricker törstigt mitt vin nu
Jag väljer mitt egna
Det känns rätt okej ändå

Allt blir väl bra nu
i mitt oroliga sinne
Allt blir väl bra till slut?

Jag kramar min kudde
Lyssnar på P1
Allt blir nog bra till slut




Fri vers av Betzy
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-13 15:35



Bookmark and Share


    Betzy
En gång för länge sedan skrev jag denna sångtext, tänkt med ett vemodigt ackompanjemang
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Betzy