Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I historiens fotspår

Något har försvunnit
Något existentiellt
helt utan färg och form

Alla söker efter detta "något"
Trevar, famlar, söker
till synes utsiktslöst

Den gamla damen
på sin veranda
I kloka blicken
där finns ett svar










Fri vers av Betzy
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-13 18:50



Bookmark and Share


  Tina79
Så bra skrivet. Varför gör du inte en diktbok. Du skriver ju så fantastigt bra. Börja med att skriva alla dikter i ordning på datorn, rubrik mina dikter.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Betzy