Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än En Miljon läsningar!

Vill tacka alla mina läsare
såväl medlemmar som alla andra
för att ni läser, applåderar, kommenterar
och på andra sätt och vis
visar intresse för det jag skriftat och publicerar här på poeter.se!

Denna vecka 
2085 läsningar på dina texter, varav 118 idag.

Totalt 
1 000 028 läsningar av dina texter
14 023 kommentarer på dina texter
60 824 besökare på din sida 

Bokmärken 
891 av dina texter har totalt blivit bokmärkta 1046 gånger av andra. 

Blev medlem april 2005 

Har skrivit 3 232 kommentarer
Har fått 62 686 applåder. 


Vill få uttrycka min uppskattning för all den återkoppling
jag fått genom åren för mitt skrivande här - Det värmer!

Alla ni som laddar ner och översätter mina texter till era egna språk
i andra delar av världen för att kunna ta till er även de texter
jag skriver här på svenska - Ni får mig att stundom åter vilja börja
skriva mer på engelska igen ...

Kram
Peter Stjerngrim




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-14 05:52



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bra jobbat, det lönar sig att vara på sitt eget vis,
2018-09-17

  annapoem
Fenomenal!
Tur du får uppskattning.

Visar att något är rätt i världen <3
2018-09-17

    Jag är fan större än Sartre VIP
Lysande jobbat!
2018-09-15

    ej medlem längre
Grattis!
2018-09-14

  Tina-sol
Grattis, fint och glädjande.
2018-09-14

    ej medlem längre
Väl värt en extra och varm applåd. Tack själv för det du ger.
2018-09-14

  Monika A Mirsch VIP
Stora kramen till dig!
2018-09-14

  Baystream
Fint :) att ge tillbaka.
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP