Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar & drömmar




Hade hoppats att inatt skulle jag sova,
men sömnen gav ingen ro,
räknade minuter,
räknade timmar,
men ingen sömn

Vaken håller tankarna mig från sömn,
i sömnen väcks jag av drömmar,
det är svårt att sova ensam,
det är svårt att sova,
så ironiskt






Fri vers av Åke Hansson
Läst 150 gånger
Publicerad 2018-09-14 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson