Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skor av glas



Det är svårt att inte tro
lita, på orden
fingrarna som ömt, stryker hårslinga
från kind, bakom öra
i solnedgången

Blicken
du oändligt lägger, varsamt
i min
Älskvärt seende, vår framtid
vid liv, för oss båda - ett Vi


Och vid tolvslaget
likt Askungen - dagen efter
bryts förtrollningen, möjligheter
är omöjliga
tvåsamheten, åter
på varsitt håll, i separata

Du och Jag delar












Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 134 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-09-14 11:40



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Kärlek för tvåspm intejan förenas i ett. Väl fångat
2018-09-17

  kerstin skriver VIP
som en drömsk liten sorgesång - fint!
2018-09-15

  M.Eta
Förtrollad av solnedgång innan dagen tagit slut och en ny vardag kommer. Min tolkning av din text.
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream