Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avkomma

 

 

för alltid 

tills jag 

inte finns mer

och även 

då 

försöker jag 

finnas där 

för er




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-14 20:56



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP

2018-09-14

  Fulbergarn
jo de finns där
även efter
de lämnat in
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik