Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vindarnas föda

 

i den lugna vrån vill jag vila
skyddad från oro 
i lä från de slitande vindarna

den lugna vrån
jag hittar den ingenstans
minns jag den?

vi är vindarnas föda på slätterna
i bergen och på världshaven
men vi drömmer

drömmer en frid vi aldrig känt
mer än som längtans frö
djupt nedmyllat i oss

en grodd
ett vilande foster
i sin sömn




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-14 22:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vindens längtan kommer förbi
den sveper oss in i drömmens värld
Jag ser vad jag ser jag hör vad jag hör
men i drömmens värld längtar jag bort
bort till en frid som inte finns
längtan som inte minns


2018-09-26

  Carola Zettergren
Det här är så själfullt , känsligt och vackert. ÄLSKAR!
2018-09-16

  Lindalou
Vi är vindens föda... Otroligt vackert. Hoppas hitta en vrå av lugn.
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger