Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slam och geggamoja

 

 

samlas under mina 

sulor

lämnar fotspår

där jag 

vandrar

 

på golv 

 

vägar

 

torkar bort

dem 

från din kropp

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-15 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik