Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsänkt Hjärta



Nedbrutna slag, flämtar
kämpar
dränkta, i bensin
morgondagens

bröstkorgsdrömmar

och jag sänker, än djupare
håller hårt, pressar
stryptag bortom
spegelröd yta
Desperat Överlevnad
skriker, ur uppgiven lunga


SLUTA SLÅ


snälla










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-15 09:38



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ett avgrundsvrål från hjärtat.
2018-09-17

  Blomma-Stjärna VIP
våld - så att det "håller hårt, pressar stryptag bortom spegelröd yta
Grymt bra beskriver du det ohållbara!
2018-09-15

  Jan Widströmer VIP
Dramatisk desperation ... vältaligt.
2018-09-15

    ej medlem längre
En inferno-skildring, med övertygelse!!!
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream