Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


638."MY EYES FELL TO HEAVEN!"

frukt...här och där
men inte din eller min

varken du eller jag
ICKE TILLGÄNGLIGA!
för gången plats

men äppelträd äppelträd
"MY EYES FELL TO HEAVEN!"
klagar och ropar efter
kärlekens hängivenhet...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-15 12:54



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
Det förhåller sig så,
att årets skörd
går mot rekord.
Så många äpplen.
Lucky you!
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP