Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


639.GIRL!NOTHING IN LIFE IS FREE!

om någon eller
...åtminstone jag
kunde förstått
innebörden
i tid

VARFÖR

i antigatans speglar:

"GIRL!
NOTHING IN LIFE IS FREE!"

brutna ledsna ansikten ...

en
hjärnskakning skulle
gå förbi mig!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-16 09:17



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Hörru du Lollitta, Dina rubriker. Bara dom! Bara dom!
Så detta:

"en
hjärnskakning skulle
gå förbi mig"


2018-09-20

  petter rost
Ja hur skulle en flicka kunna inse att den frihet alla hyllar inte fullt ut gäller henne, som kvinna!
Korthugget, hårt och som alltid vackert lägger du ännu ett vittnesmål till dagens verklighet.
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP