Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI

VI

Han möter Hennes inomvärlds lysande Låga,

en alla orgasmers Himmelska orgasm.

Önskad av äkta Kärlekens Norrsken

Hon genomsöker hans islagda tomrum,

som skamliga synder allmänt bjuder

hans samvetsdemoner och ånger att vila.

.
Men hans ångest´s djävulska helvetesbrand

slukar Drottningens gudomliga brand till honom

liksom Drottningens lågande minnen av VI.

Men den Godhet som Gud Henne fyllde vid födseln

var välsignat värn omkring Kärlek Hon bär

ty värnet var vävt av Guds äkta kärlek.

.
Drottningens vandring genom livet, i dess svåraste terräng,

fylld av oskyldigt blommande törne, vilka Henne gladde

trots dolda vart törnesnårs giftiga taggar ...

.
Som alla vi andra sökte ock Hon

Kärlekens Äkthet att vila i.

.
I tätaste snåret av giftigt törne

visade en vacker, patinerad pil

mot en av runor textad stengigant vars översättning Drottningen eftertänksamt

läser

I- vars blödande rispor I av törnen förärats ären icke annat än Din egen Gåva förärad av Äkta Kärlekens GUDs visning av VÄGEN till

Dig SJÄLV i möjlig omfamning av kommande värmande

LYCKA.

.
VÄLKOMMEN

till änden å sökandets villoväg, vid vars slut I inom tätaste

törnesnåret här kanske finner blödande rispors hedervärda bärares tillgång

till just allra vackraste Kärleksblomstrande

Helgedom

i denna

Ödets

sedan Jordens ungdom torra

Källa.

.
Tälj Tolka Tänk blott å Ödets första

Fingervisning

.
Ej är att finna

Äkta Kärlek i ungdomens lockande

lågors färgsprakande Fyrverkeri

,
Om I vid sök i denna uttorkade källa finner under

stenar gruskorn eller i springor mossa eller å enstaka

strån en unik droppe dagg

med bevarad sol haven i funnit

EDER livslånga ÄKTA

KÄRLEK

TILLITENS

TRYGGHET i

VI )

© s-e forslin




Bunden vers (Annat versmått) av S-E Forslin/same
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-16 13:29



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Blev starkt berörd när jag läste den första gången. När jag läste den igen såg jag tydligare ett råd som måhända är mycket svårt att följa. Jag är verkligen glad över texter som verkligen vill säga något.
2018-10-07

  aol
Underbart och så berörande med sådant djup och stor känsla.
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same