Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett enda

ett enda väggigående är som en sorg
inte bara för den som kraschat
men också för hela samhället

det kostar att kurera den sjuke
så att hen sen kan klättra in i ekorrhjulet igen
och därstädes fortsätta att blint medandanihalsen
rusa mot nästa vägg
ty
vi måste ju tänka på beenpekoefficienten
så annan bot än fortsatt jäkkkt
finns inte på kartan

sitt otium
hinner man aldrig njuta
om man förtidsdör i sitt hjul




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-16 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP