Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens hemliga liv





Hon ville att jag skulle vara hennes hemlighet,
att ingen skulle få veta om oss,
att våra lustfyllda möten skulle stanna mellan fyra väggar,
det vackra skulle det viskas om,
det sköna skulle vara mellan oss




E







Fri vers av Åke Hansson
Läst 122 gånger
Publicerad 2018-09-17 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson