Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingentinget




Faller isär,
allt faller isär,
jag faller isär,
bit för bit,
varje tanke,
faller ner i skuggor,
varje känsla,
faller ner i mörker,
allt faller isär,
jag faller isär,
inget kommer plocka upp bitarna,
som fallit






Fri vers av Åke Hansson
Läst 132 gånger
Publicerad 2018-09-17 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson