Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt

Nej..jag orkar inte mer...
dom blir ju bara fler och fler
alla honklädda demoner
alla hornprydda anemoner
sliter sig loss
för att sprida sin koloss-
ala existens
och allt jag tar i bara bränns
för det känns
svårt




Fri vers av LadyM
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-06-13 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM