Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lätt att fastna i tankar kring fenomen man saknar, eller saknar upplevelsen av det.


Kärlek är ett val




Kärlek är inte att få den du vill,
utan att vilja ha den du har







Fri vers av Åke Hansson
Läst 147 gånger
Publicerad 2018-09-18 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson