Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men ändå...


Jag såg
Att när du såg på mig
Gled din tunga
Över dina läppar
För att fukta dem

Jag såg
Att när vi pratade
Drog du handen
Genom ditt hår
Om och om igen

Jag såg
Att när du såg på mig
Såg du verkligen
Mig
Du såg på mig
Rätt igenom mig
Och du såg mitt hjärta

Jag kände
Att när vi satt bredvid varandra
Rörde du hela tiden
Vid mig
Sådär lite diskret
Men ändå
Rörde du mig
Varje gång

Jag gillade verkligen

Dina läppar
Ditt hår
Dina ögon
Dina händer...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 326 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-09-19 07:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin text..
2018-10-17

  Maiah VIP
Typiska tjejtecken på känslor <3... jättefin text
2018-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2018-09-19

  Solstrale VIP
Mycket vackert!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT