Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se Paul McCartney at Kennedy Center Honors...

På YouTube...

I Sverige hyllas personer efter sin död...
Allra mest de blir då bäst och STÖRST!
Varför kan inte Sverige göra som övriga
världen gör hela tiden, hyllar sina
duktiga medans de ännu lever...

Varför kan aldrig Sverige plusssssa på
för dem då, så... Varför alltid vänta
att göra det sen, när de duktiga
är döda... Borta! Jag har aldrig
förstått det...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-19 20:11



Bookmark and Share


  ULJO
Paul, en fantastisk artist, väl värd att hyllas
2018-09-20

  lodjuret/seglare VIP
Van Gogh var på örat, fattig under levnaden för att, sålde tavla endast en, tänk på konstnären den, ej svensk var den mannen, doppade fåfängt penseln i spannen, sol och rosor red an, konstnären död o i miljonklassen hans tavlor 'sedan'.
2018-09-20

    ADI Nehlin
Jantelagen antar jag. Du har helt rätt vi borde hylla de duktiga och varandra medans vi finns till. Bra skrivet!
2018-09-20

  lodjuret/seglare VIP
Enkannerligen en driven text, remdrivem troligen...
2018-09-20

  Annie b'larsson VIP
Det tycker jag absolut man ska göra. Både- och. Jag har sett just det programmet, fantastiska artister. Kul idé, ja. Se det!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt