Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla stora

Hennes nybakade bröd
doftande av anis
De linnevita lakanen
så fint manglade
I ögonvrån skymtar hon
när hon lustfyllt väver in
sina drömmar i vävstolens dunk, dunk, dunk

Hans hundar var alltid med
hans bössa likaså
Granskogslukten liksom impregnerad
i hans alltid solbrända hud
Ögonen omgärdade med skrattande rynkor

Så olika de var...och ändå
så passande de var till slut
I tillsammanssoffan sov de alltid middagslur i sked

Och de gav av all sin kärlek
till oss ungar
helt villkorslöst










I




Fri vers av Betzy
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-20 03:14



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Åh så vackert och kärleksfullt <3
2018-10-31

  Tina79
Oj va fint skrivet, snyft den var lite känslosam??
2018-10-05

  Eva Langrath VIP
Fin bildrik text
2018-09-22

  Tina79
Åh jag kan se det framför mig. Dina ord beskrivet exakt hur det var. Såå otroligt fint??
2018-09-20

    ej medlem längre
Vackert och berörande!
2018-09-20

    Betzy
Tillägnar dessa rader till min kära mor och far som fick varandra till slut. Mamma var piga på min pappas förädragård och ansågs inte fin nog att få gifta sig med min pappa. Men han gjorde sitt val, blev på kuppen arvslös. Deras liv tillsammans blev en underbar historia som jag bär med mig i hjärtat.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Betzy