Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gjort bort mig igen...

Jag var på en fest
medtagen av en annan gäst...
Då en kvinna reste sig upp och
och sa under tiden hon lät sina
blickar skina runt på alla
att hon var då ingen
skönhet alls, men hon
tar sig fram ändå
med sin charm...

Det var rätt tyst innan...
Men efter kvinnan sagt sitt
tyckte jag att tystnaden
la sig ner ännu mer...

Så jag reste mig då upp
och sa att jag är inte heller
nå´n skönhet, så sträckte jag
armarna en bit bakåt och
lutade mig samtidigt en
liten aning framåt med
överkroppen och sa,
men jag tar mig fram
med min barm..

Ett litet fniss hördes
men jag förstår att
nå´n eller fler
av min manöver stördes...

Aldrig mer DIT jag fördes...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-20 08:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland så blir det just så..Hänt mig med ..kram
2018-09-22

  Ezmeralda VIP
Bra där!
Fick mig ett gott skratt.
Ibland trampar vi i klaveret, men säg vad gör det?
2018-09-21

  Solstrale VIP
Vännen då :))))
Tänk vad fel det kan bli, fast rätt så coolt att liksom pistolt diabolt genom reaktion så katapult dessa ord small av... :)))
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt