Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå stolt

 

Roströd förgänglighet

livet tar sin vinning

Kulmen är nådd 

mognaden är över

Brinnande ståndpunkt

 

livet är mer än ungdomlig passion




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta