Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är endast med kärlek

som man kan besegra fienden
Få över dem till sin sida
Visa dem tillgivenhet och respekt
Intala varandra att ingen människa är helt perfekt
då det kan finnas en och annan defekt
Och färgen på våran hud ska vi inte heller hålla
på att tjafsa om
För färgen som vi har på våra kroppar får vi alla
allt leva med
Så inte ska vi mörda varandra bara för det
Se till att vi alla, på alla fronter och sidor
håller på och lida
För då måste det väl ändå vara bättre om vi alla
kan hålla sams och leva i fred då vi inte gör det
mot någon annan det som vi inte vill
ska drabba oss själva
För då måste det väl ändå vara bättre om vi från
och med nu bara är ödmjuka och snälla
Slutar upp och gapar och skriker och håller på
och gnälla
Så jag vill tro att det är endast med kärlek
som man besegrar fienden
Gör de alla till sin vän för att få lite lugn och ro...

Ken Cassel
21/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-21 10:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...håller med dig till 100%...
2018-09-26

  ULJO
Kärleken är vapnet till, fred och frihet och harmoni
2018-09-21

  Peter Olausson VIP
TACK för en fin text Ken!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel