Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstens blandning


Septembersallad


Färggranna lönnlöv
blandat med
ekollon och hasselnötter
blir till en mumsig näringsrik
Septembersallad

LCHF by nature







Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-22 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP