Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


handfast


Handräckning


En handlingskraftig
handy man -aldrig handfallen

-som Hand i Handske

Dock om det blir handgemäng
behöver han tas om hand







Bunden vers (Tanka) av stormengudrun VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-17 23:54



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Väl funnet! (Mannen alltså)
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP