Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


offer


På altaret


50 000 av sina egna
har han offrat
på sitt altare mister P

hur många
på andras altaren
vet vi inte

Om någon gud
belönar honom
för dem han offrat
vet vi inte heller

kanske möjligtvis
om han själv

hade legat på det






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-17 10:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP