Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mani

Allting rann över den natten
Hur det bara tog slut

Utan några ord
Och aldrig några svar på
frågorna som ekade

Hur känslan som så många
gånger förr fick mig i
sitt grepp
Hur jag blev som besatt,

vansinnig

sinnessjuk

Och hur ingen någonsin
förstod

Det går kanske inte att älska
mig

Om du som alla andra
aldrig kunde, finns det
inget som talar för
motsatsen




Fri vers av Assia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-09 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP