Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvinsläppar

Ljusen brinner på bordet
och en svag doft av cigarettrök
ligger som en dimma i mitt rum

du och jag raklånga på rygg i
sängen
flätade fingrar och rödvinsläppar

vi viskar ömhet
vi viskar drömmar
och jag tänker att du känns rätt 

jag memorerar minsta lilla
detalj med dig
jag skulle kunna måla av alla dina drag
med ögonen stängda

Vi har slängt våra kläder på golvet och
en röst ur högtalaren sjunger om allt 
det där vi alltid sökt

vi ligger tätt intill nu och dina fingrar
leker med mina lockar
du spänner blicken i mig och ler stort

jag säger att jag skulle vilja stanna
tiden här och nu
du säger att tiden visar

jag drömmer vidare
medan du smyger hem till dig
så fort det sista ljuset slocknat




Fri vers av Assia VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-01 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP