Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blås liv i mig

Det är det där med
att jag glömt hur man andas

att jag kippar efter luft
allt för ofta

Att jag söker mig till blickar
som inte vågar möta mina

och att mitt hjärta slår blixtar
och skrumpnar ihop

Jag har glömt bort hur man andas

snälla

blås liv i mig igen




Fri vers av Assia VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-03-05 02:10



Bookmark and Share


  in effigie VIP
berörande och ständigt aktuell...fin komposition....
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP