Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga stenar

Ångesten kommer på morgonen,
medan du fortfarande sover

jag lämnar dig ensam i sängen,
jag vill ändå inte dela den med dig

Dina svarta, påtända ögon
förföljer mig överallt

så jag vandrar tomma gator i timmar och
väntar på att tunga stenar i hela bröstet
ska låta mig vara

 

 

 




Fri vers av Assia VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 10:28



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
"Fear is a heavy burden to bear."
2024-03-10

    Tidsljus_Timelight
Uppe i rymden
Där väger stenar ingenting
Tror på dig ge inte upp
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP