Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett barn

Du var vuxen när jag träffade
dig, och jag
ett barn

Jag sökte aldrig en pojkvän,
jag ville bara bli älskad

och du sa att du kunde älska mig

älska det trasiga barnet i mig
och kanske laga henne

Så jag såg på dig med mina stora
bruna ögon och tänkte att,
det finns hopp

Du visste så mycket,
var så mycket,
hade sett så mycket

du lärde mig om
sex och kärlek
om smärta och svek

och jag tänkte att du hade rätt, att
du visste hur det skulle kännas
hur det skulle vara

så jag såg aldrig dina fel
jag kunde helt enkelt inte förstå dom

för du var vuxen och jag
bara ett barn




Fri vers av Assia VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-07 00:09



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ytterst berörande om ett barns känsliga position och sökande hos en vuxen som inte förstår vart gränsen går. Bra skrivet.
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP