Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag saknar dig

En dag möter jag nog på dig

jag undrar hur vi kommer se på
varandra då

kommer hjärtat fortfarande slå
volter och benen bli till gelé

kommer tiden stanna upp och
luften bli svår att andas

kommer du krama om mig och
fråga hur jag mår och hur jag haft det

kommer jag ljuga duktigt och säga
''Bara bra, hur har du det själv?''

Kommer du tycka att jag är lika
vacker som när du såg mig första gången

kommer dina ögon fortfarande 
bränna hål i mig och få mig att rodna

kommer jag försöka dra dig hem till mig
och älska som vi alltid gjorde förr

kommer du då säga det är försent älskling,
ta hand om dig och skicka mig en slängkyss

Vi kommer möta på varandra en dag 

kommer det då slå gnistror och kommer 
det kännas som att jag befinner mig i ett vakum

vågar jag se på dig då eller kommer jag
byta håll

Det är så mycket att tänka på

Men

vi kommer möta på varandra en dag
och då kommer jag säga dig sanningen

jag mår inte bra

och jag saknar dig




Fri vers av Assia VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP