Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dra till dig det som du längtar efter genom att respektera Dig själv


Om att önska sig rätt spegling

Du ser det vackra och speglar min skönhet

Jag älskar och du visar mig din kärlek

Ditt mod att lyfta mig ger mig tillit och trygghet

Känner igen mitt ansvar i din omsorg

Din snabba reaktion utmanar min skygghet
och får mig att agera

Spegel, spegel visa mig att du ser vem jag är!




Fri vers av WyS VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-23 21:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tillit och trygghet är viktigt i en relation.
det bygger broar över de flesta vatten.
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP