Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & jag




Du ville bli satt på en piedestal,
ville bli dyrkad och uppassad,
du ville inte ha mig,
du ville ha en hund,
någon som följde dina befallningar,
som gav villkorslös kärlek,
någon som smekte ditt ego





Fri vers av Åke Hansson
Läst 132 gånger
Publicerad 2018-09-25 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson