Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Referensramar


Väx upp,
kör en dyr bil,
bo i ett stort hus,
res över hela världen,
är du framgångsrik?
är du lycklig?
är du ärlig mot dig själv?
borde inte måttet på lycka mätas i hur ärlig man är mot sig själv,
sin omgivning och sin eftervärld







Fri vers av Åke Hansson
Läst 158 gånger
Publicerad 2018-09-25 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson