Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan dottern är på bandyträning



"Du måste gå nu, hon är snart hemma"



Du kysser mig för tusende gången, suckar men ler ett skimrande leende

Lämnar skrynkliga lakan efter dig

och ett hjärta som bultar hårt
slag som slår av ren lycka

Vänder om, går tillbaka
kysser en än gång, även mina
leende läppar vid dörren

Mitt liv surrar
vått
av sällskapet

Börjar i all hast, med middagen


















Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-25 18:07



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Snabba ryck! Förgyller vardagen.
2018-09-26

    ej medlem längre
Ett knivskarpt inkast, där texten håller hela vägen till spisen, och skapar romantik i fall, men räddar lust som livsprincip.
2018-09-25

    Max Poisé
Ousch! Snabba ryck mellan livsuppgifterna:-)
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream