Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stundom

 

ljus försämrar mörkerseendet

att sky dagen känns rätt

stundom

 

mörkret gömmer faror

och lösningar

viskar hemligheter

 

men färgerna är grå




Fri vers av cilax VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-25 21:04



Bookmark and Share


  Inez L
Mycket vackert
2018-11-28

  Joakim P Udd
jag har inte sett en dag
på så jävla många år
gotta tell ya
natten är min nu
folk har helt slutat gå ut
efter åtta


2018-11-13

  AiA Maria den fria
Ljus-mörker
det ena existerar inte utan det andra
Motverkar eller samverkar
Fria att välja

Tack!
2018-11-07

    J. Herward
*förrädisk
2018-09-26

    J. Herward
Onämnbara fasor kryper fram i skydd av mörkret.

Obs! Reflex medtages

Texten är transient, en flytande tanke, den hakar inte fast, vilket gör den förädisk så, den glider förbi som dimman.

Dessa ord känns så bekanta intill mänskligheten.
2018-09-26

  Nanna X
Fin gråskala i denna
2018-09-26

  objekt3
precis så va
2018-09-25

    s:teril
vad rymmer dagen då?

2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt