Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla skedad



Ditt leende

är den fantomsmärta
som kramar mig hårt

om natten









Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-25 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream