Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blöder i dag



i det liv, du penetrerade
fyllde
med miljontals utav dina ofödda
oönskade barn

och smärtan som nu pulserar
krampar, kramar hårt

är mitt hjärta

som motvilligt dras ur bröstkorgen
och trycks ut, genom
mina nedre - av dig tagna läppar









Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 139 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-26 08:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vemodigt efter ett kärleksmöte
2018-09-26

  Glömskan VIP
Aj. Gör ont. Du har fångat känslan!
2018-09-26

  DominiQueen
Oj så bra skrivet om något så bokstavligen uppslitande, sorgligt... Ljus och kärlek
DominiQue
2018-09-26

  ULJO
Kärlekens komplexitet
2018-09-26

    Max Poisé
Surrealistiskt finurligt.
2018-09-26

  SatansSon VIP
snyggt om hänsynslös älskare.
2018-09-26

  WyS VIP
Stundens njutning är kort. Inget varar för evigt! Vad tog du och vad lämnade du kvar?
2018-09-26

  StinaJ VIP
Berörande om kärleken som försvann.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream