Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusar

Allting öppnar sig
hela min kropp skriker
jag sitter i mörker
i stumhet
orden finns inte mer
de flyger bort över taken
likt fåglar på flykt
jag darrar och skälver
livet rusar i mig




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-26 09:21



Bookmark and Share


  Baystream
Naket och vackert, ett mörker diktat.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP