Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om människan blev gammal som Methusalem

 

om människan blev gammal som Methusalem
skulle hon inte ha stor glädje av det
för henne skulle alla gårdagarna vara en och densamma
och barndomen fortfarande värka oläkt i henne
som hennes artritiska leder

jag har redan varit med om för mycket
bitarna i mitt livs kalejdoskop passar inte ihop
jag vet inte längre vem jag är
och en dag tror jag nog att jag kommer att glömma det
och leva lugnt - trygg för mig själv




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-26 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger