Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In english


Epidermis (Eng)


In wake of change

sienna-storm rages

a pale-faced disc

behind curtain of grain

skin scrubbed raw

inside aureola flickers




Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-26 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J. Herward