Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo, att göra morgondagen



Bäddar rent, ett liv fritt
från tårar
Binder kransar av törnen
att linda
kring det liv som
slogs blodig, till falsk
rodnad

Smaken från de läppar
som rev leendet ur viljan
att älska
för den här - men inte sista
gången

Och du, min Magister
är det falska hopp
jag klär morgondagen
med vördnad att leva

kriga i















Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-26 22:50



Bookmark and Share


    Lars J
Väcker fina bilder och en doftkänsla av nybäddat med sängkläder som hängt ute och torkat på sommaren. hoppfull och med framtidstro med bra liknelser om att bädda rent för livet. jag säger bra skrivet och god morgon :-)
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream