Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hihi:D det kändes skönt:D


Skolan är över!:D

det är avslutning
hämtar mitt stipendium
skolan är över




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 809 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-13 22:36



Bookmark and Share


    Då jag var fjorton år.
xD/ mikkan
2006-11-10

  wayward - taiga
vilken författare

johnny skrev ur hjärtat sitt


minns vår sommar.




Fin haiku Johnny.

hälsar
2006-10-14

    Kalixfreak
haha, bra text ;)
2006-06-23

  Markattan
Ja, det låter låter som en skön befrielse väl sammanfattad i en haiku ;o)
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow