Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bekvämlighetsfasad

Vad ger madrasserade väggar dig för trygghet?
Är det ett sätt för att du ska känna dig bekväm.
Som ett skyddsnät som alltid fångar upp dig när du faller.
En ensam värld bara fylld av bekvämlighet.

Men har du tänkt på mig!
Vad du gör med mig.
Lev i din luddiga värld av drömmar.
Men kom då inte till mig för att säga att verkligheten
är så mycket bättre




Fri vers av Qillin
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-06-13 22:39



Bookmark and Share


    virre
Väldigt bra rubrik, välskrivet. Smart ställda frågor om förväntingar och hur man kan se på olika saker
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Qillin