Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En närapå oälskad människa

 

en närapå oälskad människa
i varje fall en som sedan länge tas för given
en närapå ogillad
störande men tolererad
en som tar för stor plats och borde veta det
fast ingen vill säga det
en för stor människa utan att vara verkligt stor
en människa som söker sin roll
en gång var hon ett barn
och det var likadant då
hon var dålig på att ducka och erbjöd bra träffyta
människan blir aldrig färdig
hon hungrar alltjämt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-27 17:08



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Yes same här. To big för denna värld! enligt många:;?`)(/&%€#"! men det är de andra som är för små MÅNA.
2018-10-02

  Elaine.S VIP
Åh, den kändes. Stark, kaxig och ytterst sårbar på samma gång. En kompott av mänsklighet...med allt vad det innebär.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger